powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ασταμάτητος "Γηραιός"!

Μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, μπορεί να μην έχει καλύτερο ρόστερ από τους αντιπάλους του, μπορεί να έχει αρκετή τύχη αλλά άσχετα με όλα αυτά ο Ηρακλής μέχρι στιγμής αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ο "Γηραιός" επικράτησε με 1-0 της Λάρισας στο Καυταντζόγλειο και έφτασε τους 7 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε πως το καλοκαίρι οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του υποβιβασμού της ομάδας στη Β εθνική.

Και από τη στιγμή που τελικά αυτό εν έγινε, όλοι πίστευαν πως ο Ηρακλής είναι το νούμερο 1 φαβορί για να υποβιβαστεί. Οι Θεσσαλονικείς όμως έχουν βαλθεί να διαψεύσουν τους πάντες αφού ακόμη δεν έχουν γνωρίσει ήττα, ενώ έχουν το απόλυτο στην έδρα τους.

Και στο σημερινό παιχνίδι βέβαια ο Ηρακλής δεν ήταν καλύτερος και ευτύχησε να προηγηθεί χάρη σε αυτογκόλ του Κουζέν ενώ ειδικά στο 89΄ ο Μακίνουα έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Αυτά όμως δεν έχουν σημασία αφού αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί της νίκης.

Σεφτέ στις νίκες στο Παγκρήτιο

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εργοτέλης πέτυχε την πρώτη του φετινή κερδίζοντας με 1-0 την Ξάνθη σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρομάνο στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Κρητικούς μετά την εκτός έδρα νίκη στο Βόλο την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου