powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Με νίκες ξεκίνησαν τα φαβορί

Ημέρα των φαβορί η σημερινή στο Champions League, αφού εύκολα ή δύσκολα όλες οι μεγάλες ομάδες κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τη φάση των ομίλων.

Η Ρεάλ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο της Βασίλισσας, έφτασε με ευκολία στο τελικό 2-0 κόντρα στον Άγιαξ χάρη σε  ένα αυτογκόλ του Ανίτα στο 31΄ και ένα τέρμα του Ιγκουαίν στο 73ο λεπτό.

Στο Μιλάνο, η Μίλαν για 66 λεπτά τα έβρισκε σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Οσέρ. Κάπου εκεί όμως εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά χάρισε τη νίκη στη νέα του ομάδα. Πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ροναλντίνιο.

Περίπου παρόμοιο σκηνικό και στη Γερμανία. Η Μπάγερν μέτα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο ανέβασε στροφές στην επανάληψη και με ένα εκπληκτικό γκολ του Μίλερ και άλλο ένα του Κλόζε επικράτησε 2-0 της Ρόμα.

Οι δύο Λονδρέζικες ομάδες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν και διέλυσαν τις αντιπαλους τους.  Άρσεναλ φιλοδώρησε με 6 τέρματα την Μπράγκα στο Emirates ενώ η Τσέλσι πέρασε εύκολο βράδυ στη Σλοβακία επικρατώντας με 4-1 της Ζίλινα.

Δύσκολη νίκη πέτυχε και η Σαχτάρ εντός έδρας επί τς Παρτιζάν με 1-0. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο αρχηγός και κορυφαίος των Ουκρανών Σρνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71ο λεπτό. 

Καλό ξεκίνημα στους ομίλους και για την Κλουζ. Οι Ρουμάνοι μόλις στο 13ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 επί της Βασιλείας. Όμως οι Ελβετοί μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πίεσαν στην επανάληψη αλλά τελικά το σκορ έμεινε στο 2-1.

Τέλος, η μοναδική μίνι- έκπληξη σημειώθηκε στη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι και πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες, όμως η μπάλα την τιμώρησε. Σε μία αντεπίθεση η Σπάρτακ Μόσχας στάθηκε τυχερή αφού ο Αθπιλικουέτα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έδωσε τη νίκη στους Ρώσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου