powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

"Πνίγηκε" στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Ξάνθηστα Πηγάδια με 1-0 και έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη. Αν και είμαστε νωρίς στο πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος του Βορρά δείχνει πως δεν μπορεί να μπεισφήνα στους "αιώνιους" σε ανίθεση με όσα υποστήριζε πριν λίγες μέρες ο Θοδωρης Ζαγοράκης.


Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τυπου που είχε δώσει άφησε να εννοηθεί πως στόχος της ομάδας του φέτος είναι το πρωταθλήμα. Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Και το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη διαφορά, η οποία ειναι στους 4 πόντους από την κορυφή, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, αφού ακόμα και στη νίκη επί του Πανσερραϊκού στην Τούμπα, το τελικό 3-2 ήρθε με πολύ κόπο.

Όσον αφορά τους νικητές, ο Παράσχος δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στην επιστροφή του στον πάγκο της ακριτικής ομάδας. Η Ξάνθη πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και ξεκολλώντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου