powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Άρης να γουστάρεις!

Τεράστια νίκη του Άρη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τις πολλές απουσίες της ομάδας του Κούπερ! Το χρυσό γκολ πέτυχε με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ο Χαβίτο.

Αυτός ο Άρης μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση! Παρά τις πολλές απουσίες οι κίτρινοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και πήραν μία από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας του διατηρώντας την παράδοση που θέλει τον Άρη αήττητο στην έδρα του εδώ και 42 χρόνια!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκε η πρωτοπόρος του Ισπανικού πρωταθλήματος, η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ και του Σούπερ Καπ, η οποία όμως λύγισε από 11 παθιασμένους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Δεν υστέρησε κανείς αλλά μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Βανγκέλι, Πρίττας και Μενδρινός ενώ φανταστικό  ήταν το γκολ του Χαβίτο!

Πλέον αν ο Άρης την δεύτερη αγωνιστική μπορέσει να κάνει το 2 στα 2 στη Νορβηγία κόντρα στη Ρόζεμποργκ, κάτι που δεν φαντάζει απίθανο, τότε θα έχει φτάσει στους 6 βαθμούς και θα μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης!

Μπορούσε τη νίκη!

Θετικό το αποτέλεσμα και του άλλου εκπροσώπου της Θεσσαλονίκης, αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει μεγάλη νίκη στο Βέλγιο αλλά τελικά έμεινε στο 1-1.

Και η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά ειδικά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού φάνηκε πως η Μπριζ δεν είναι κάποια σπουδαία ομάδα και ο ΠΑΟΚ μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν παρουσιαζόταν λίγο πιο επιθετικός από το ξεκίνημα και όχι από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου