powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγική πρεμιέρα για Σάντος

Χειρότερο ξεκίνημα στην Εθνική Ελλάδος δε νομίζω πως είχε φανταστεί ο Φερνάντο Σάντος. Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, η Ελλάδα έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Γεωργία του Κετσπάγια, χωρίς να ικανοποιήσει.

Όλοι περιμέναμε πως ακόμα δεν θα αποδώσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτό που θα ήθελε ο Σάντος αφού είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται λίγο στο τιμόνι της Εθνικής. Αλλά τέτοια εικόνα και αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο.

Αν θες να θεωρείσαι φαβορ'ι για πρόκριση τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις έστω και με κακές εμφανίσεις. Αντίθετα με την Εθνική μας, Κροατία και Ισραήλ, οι αντίπαλοί μας στον όμιλο, μπήκαν με το δεξί επικρατώντας εύκολα των Λετονία και Μάλτα αντίστοιχα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει μέχρι την Τρίτη, αλλά η Ελλάδα πρέπει να παρουσιαστεί υπερβολικά βελτιωμένη στην Κροατία και να πάρει τη νίκη πουκατά κάποιο τρόπο θα "σβήσει" το σημερινό στραβοπάτημα.

Είναι πολύ νωρίς βέβαια, αλλά ενδεχόμενη ήττα στη δεύτερη αγωνιστική θα μας αφήσει 6 πόντους από την κορυφή και η υπόθεση προκριση θα έχει γίνει από πολυ νωρίς δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου