powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

2 στα 2 αλλά με κακή εμφάνιση

Η Ελλάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 83-80 του Πουέρτο Ρίκο, αλλά προβλημάτισε ξανά με την εμφάνισή της. Κορυφαίος ο Βασίλης Σπανούλης με 28 πόντους, ενώ βοήθησε στο δραματικό φινάλε ο Διαμαντίδης.

Ας ελπίσουμε πως με την προσθήκη των Φώτση και Σχορτσιανίτη θα αλλάξει η εικόνα, αφού μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας δεν παίζει το μπάσκετ που μπορεί. Και στο παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο οι διεθνείς μας είχαν τραγικά ποσοστά μέχρι και την 4η περίοδο σε βολές και τρίποντα.

Πολύ κακή ήταν και η αμυντική λειτουργία της ομάδας για ακόμη μία αναμέτρηση καθώς ένας παίκτης ουσιαστικά, ο Μπαρέα, έκανε όλη τη ζημιά. Ευτυχώς ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και πήρε από το χέρι την εθνική ομάδα.

Πλέον στο μυαλό όλων υπάρχει το ντέρμπι με την Τουρκία την Τρίτη το βράδυ. Το κλίμα θα είναι κάτι παραπάνω από εχθρικό, πιθανό να επηρεαστεί και η διαιτησία, αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει μπορούμε να τους παγώσουμε και να κάνουμε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου