powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σέντρα και στην Ισπανία

Ανοίγει η αυλαία και στο Ισπανικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και αναμένεται όλες οι ομάδες να μας χαρίσουν και φέτος πλούσιο θέαμα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν ξεφύγει και το πρωτάθλημα, όπως και πέρυσι, θα είναι δύο ταχυτήτων.

 Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει 3 αγωνιστικές το Σάββατο. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Χέρκουλες υποδέχεται τη Μπιλμπάο και θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη χρονιά ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Στη συνέχεια η Μάλαγα υποδέχεται τη Βαλένθια σε μία αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και χωρίς να μπορείνα γίνει κάποια πρόβλεψη αφού πρόκειται για δύο σπουδαίες ομάδες, ενώ είναι ερωτηματικό πως θα παρουσιαστούν οι «νυχτερίδες» χωρίς τους Βίγια κα Σίλβα.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου ολοκληρώνει η αναμέτρηση της Λεβάντε με τη Σεβίλλη, ματς στο οποίο περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Σεβιγιάνοι μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη Μπράγκα στα play- off του Champions League.
Την Κυριακή υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής και δεσπόζουν τα παιχνίδια των δύο διεκδικητριών του τίτλου, της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, ενώ οι Μαδριλένοι έχουν σαφώς δυσκολότερο έργο κόντρα στη Μαγιόρκα, μακριά από την έδρα τους.

Την πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν ολοκληρώνει τη Δευτέρα το παιχνίδι ανάμεσα στην κάτοχο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να έχει χαρακτήρα φιέστας για τους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου