powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Υψηλές πτήσεις δικεφάλων

Οι "δικέφαλοι" συνέχισαν στο δρόμο που χάραξε ο Άρης την Τρίτη και πέτυχαν πολύ σημαντικές νίκες με το ίδιο σκορ (0-1), αποκτώντας σημαντικό ποβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Ένωση μπήκε αποφάσισένη από την αρχή και χάρη σε γκολ του Τζιμπούρ έπειτα από πολύ όμορφη πάσα του Σκόκο, άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και πάγωσε τους Σκωτσέζους. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ ήταν σαφώς ανώτερη, χωρίς να δημιουγήσει κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν απειλήθηκε και καθόλου.
Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε και η Νταντί ισορρόπησε το παιχνίδι και σταδιακά προσπάθησε να κλείσει την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα καρέ της. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τουςγηπεδούχους αλλά το τελικό σκορ βρίσκει τους κιτρινόμαυρους μια ανάσα από τους ομίλους.
Παρ' όλα αυτά όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και πρέπει η ΑΕκ να δείξει σαφώς καλύτερη εικόνα στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό και να προσέξει πολύ αφού η Νταντί δεν έχει να χάσει κάτι και θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ που θα δώσει άλλη πνοή τον επαναληπτικό.

Ο Δικέφαλος του βορρά από τη μεριά του αν και αγωνίστηκε για περισσότερο από 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Μάλιστα αν ο Παπάζογλου ήταπιο προσεκτικός στο 90΄ τότε μπορέι ο ΠΑΟΚ να είχε πάρει από σήμερα ένα σκορ- πρόκρισης.
Αυτ'ο που είδαμε στο γηπεδο της Τούμπας σήμερα είναι πως η ομ΄δα του Πύλου Δερμιτζάκη δεν έχει να φιοβηθεί κάτι αφού οι Τούρκοι έδειξαν ιδιαίτερα στην άμυνα πως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.
εκεί ακριβώς πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό. Δεν χρειάζεται να κλειστεί πίσω, μπορεί πιέζοντας την επιρρεπή σε λάθη άμυνα των Τούρκων να πετύει ένα γκολ που θα σημάνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

1 σχόλιο:

  1. πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ δυνατά να φάμε την τουρκια!!!!



    Υγεία,διατροφή,αθλητισμός,αδυνάτισμα,ομορφιά
    http://health-beauty-internet.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή