powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μόνο η Ζίλινα "καθάρισε"

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες 5 αναμετρήσεις των Play-off τoυ Champions Leauge αλλά μόνο η Ζίλινα απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους. Τα υπόλοιπα 4 ζευγάρια θα λύσουν τις διαφορές τους στους επαναληπτικούς.
Η Ζίλινα έκανε την έκπληξη αφού επικράτησε με 2-0 στην Πράγα της Σπάρτα και πλέον μόνο αν αυτοκτονήσει μπορεί να χάσει μία ιστορική πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Κοντά σε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα βρέθηκε και η Γιουνγκ Μπόις, η οποία βρέθηκε να προηγείται με 3-0 της Τότεναμ μόλις στο 28ο λεπτό. Οι Άγγλοι όμως συνήλθαν και μείωσαν σε 3-2, σκορ που τους αφήνει περιθώρια να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους ομίλους.
Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς Ντιναμό και Άγιαξ έμειναν στο 1-1 και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στην Ολλανδία σε 8 βράδια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 57΄αλλά η ομάδα του Κιέβου ισοφάρισε 9 λεπτά αργότερα αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.
Η Κοπεγχάγη με το γκολ που πέτυχε στο 84΄ κόντρα στη Ρόζεμποργκ έμεινε ζωντανή αφού το τελικό 2-1 της δίνει πολλές ελπίδες για να ανατρέψει την κατάσταση στην έδρα της.
Νωρίτερα η Ζενίτ με ένα γκολ του Κερζάκοφ στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους ενάντια στην Οσέρ, αν και όλα θα κριθούν στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου