powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Βάζει γκολ και περνάει

Ο Άρης στις 20.00 το βράδυ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία και καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα ώστε να βρεθεί στην αυριανή κλήρωση για τους ομίλους του Europa Lague.


Το προβάδισμα της ομάδας του Κούπερ δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν δεν υπήρχε ο Μιχάλης Σηφάκης. Οι Αυστριακοί έδειξα κάποιες αρετές, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν φάνηκαν πως είναι καλύτεροι από τον Άρη, αρκεί οι Θεσσαλονικείς να μην επαναλάβουν τα λάθη του πρώτου αγώνα.

Ειδικά στο δευτερο ημίχρονο  ο Άρης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να κάνει και στην Αυστρία. χώρους θα βρει περισσότερους αφού  ηΑούστρια πρέπει να ψάξει το γκολ και επομένως οι "κίτρινοι" μπορούν να πετύχουν ένα γκολ που ουσιαστικά θα τους δώσει την πρόκριση, αφού σε μία τέτοια περίπτωση οιγηπεδούχοι θα πρέπει να πετύχουν 3 τέρματα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Άρη, θεωρώ πως θα είναιλάθος του Κούπερ αν αγωνιστεί με βασικό το Ναφτί, ο οποίος στο πρωτο παιχνίδι υπέπεσε σε πολλά κρίσιμα λάθη.Σίγουρα όλα κρίνονται στο χορτάρι, αλλά θεωρητικά φαντάζει προτιμότερη η λύσητου Πρίττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου