powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

"Άστεγη" αλλά καλύτερη

Μπορεί η ΑΕΚ να αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα, μη έχοντας κάποια έδρα για να φιλοξενήσει τη Νταντί, είναι όμως πολύ καλύτερη ομάδα από τους Σκωτσέζους και παρά το γεγονός πως δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της αναμένεται να πάρει σχετικά εύκολα την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Στο Καραϊσκάκη λοιπόν θα υποδεχθεί τη Ντατί στις 21.00 η ΑΕΚ θέλοντας να τελειώσει τη δουλείά που ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία πριν μια εβδομάδα στη Σκωτία, όπου και επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Η ΑΕΚ σε εκείνο το παιχνίδι δεν εντυπωσίασε αλλά κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα τη νίκη που την έφερε αό το πρώτο κιόλας παιχνίδι αγκαλιά με την πρόκριση. Σήμερα, αν δεν έχουν επηρεαστεί οι ποδοσφαιριστές από τα εξωαγωνιστικά, αναμένεται να δούμε μία καλύτερη ΑΕΚ αφού θα είναι ακόμα πιο έτοιμη.

Η Νταντί ξέρει πως στο γήπεδο είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει την πρόκριση, γι΄αυτό και προσπάθησε, μάταια, να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά παρ'  όλο που ο Δικέφαλος δεν έφερε ευθύνη για το χορτάρι στο ΟΑΚΑ αλλά κυρίως για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Η πρόκριση στους ομίλους θα έρθει σίγουρα. Το σημαντικό όμως είναι να έρθει μία καλή εμφάνιση και ακόμα μία νίκη ώστε η Ελλάδα να μαζέψει ακόμα περισσότερους βαθμούςστη μάχη της για να αναρριχηθεί στην παγκόσμια κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου