powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πρόωρο φινάλε για τον Παγδατή

Ο Μάρκος Παγδατής δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα και γνώρισε την ήττα με 3-2, από τον όχι καλύτερό του Κλεμάν, στον πρώτο γύρο του US Open.
Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παγδατής έδειξε το κακό του πρόσωπο όταν αντιμετωπίζει αθλητές χαμηλότερου επιπέδου. Μόνο στο 2ο και 3ο σετ έπαιξε το τένις που μπορεί αλλά δεν είχε συνέχεια στην απόδοσή του.

Στο πρώτο σετ ο Παγδατής δεν μπόρεσε να βρει τον καλό του εαυτό και το έχασε με 6-3. Στα δύο επόμενα όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του επικρατώντας με 6-2 και 6-1 αντίστοιχα.

Στη συνέχεια όμως ο Κύπριος τενίστας επανέλαβε τα λάθη του πρώτου σετ και έμεινε από νωρίς πίσω με 0-3 και 2-5 γκέιμς. Παρ΄ όλα αυτά όμως κατάφερε να πετύχει μπρέικ και να σερβίρει για το 5-5 αλλά ο Γάλλος Κλεμάν  "απάντησε" κι αυτός με μπρέικ και ισοφάρισε σε 2-2.

Το τελευταίο σετ της αναμέτρησης ξεκίνησε ιδανικά για τον Παγδατή αφού μόλις στο τρίτο γκέιμ πραγματοποίησε μπρέικ παίρνοντας προβάδισμα για τη νίκη. Όμως ο Κλεμάν βρήκε τις λύσεις και ισοφάρισε.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού  και στο 5-6 ο Γάλλος είχε δύο match point. Ο Παγδατής τα έσωσε, έστειλε το γκέιμ στην παράταση, αλλά εκεί λύγισε και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου