powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ολοκληρώνεται το παζλ


Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των play-off του Champions League και το βράδυ θα γνωρίζουμε τις 32 ομάδες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μεγάλο το ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Οσέρ με τη Ζενίτ διότι αν οι γηπεδούχοι ανατρεψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα τότε αυτόματα οι "πράσινοι" θα ανέβουν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας και θα αποφύγουν ομάδες όπως η Ρεάλ, η Βαλένθια και η Μπενφίκα.

Φυσικά το έργο της Οσέρ είναι αρκετά δύσκολο αφού αν η Ζενίτ πετυχει ένα γκολ μετά οι Γάλλοι θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον τρία για να πάρουν εκείνοι την πρόκριση.
Πρόβλεψη: Δύσκολη πρόκριση για τη Ζενίτ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Ντιναμό. Το πρώτο παιχνίδι στο Κίεβο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 αν και οι Ουκρανοί αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για περίπου 30 λεπτά. Ο Άγιαξ έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής δεν πείθουν.
Πρόβλεψη: Δύσκολα αλλά θα προκριθεί ο Αίαντας

Στη μάχη των μικρών η Ζίλινα υποδέχεται στη Σλοβακία τη Σπάρτα και έχει τεράστιο προβάδισμα αφού στην Πράγα έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 2-0. Πλεόν μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει την ιστορική πρόκριση στους ομίλους αφού πρέπει να δεχτεί 3 γκολ.
Πρόβλεψη: Πρόκριση με νίκη για τη Ζίλινα

Στο ντέρμπι της Σκανδιναβίας οι λογαριασμοί είναι ανοιχτοί αφού η Ρόζεμποργκ επικράτησε εντός έδρας αλλά με το ρευστό 2-1. Χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε η Κοπεγχάγη, πλεόν στη Δανία κυνηγάει μόνο ένα ώστε να κουνήσει αυτή το σεντόνι το Σεπτέμβρη.
Πρόβλεψη: Δύσκολη πρόκριση για Ρόζεμποργκ

Τέλος η Τότεναμ υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόϊς και αφού γλίτωσε από τα χειρότερα στον πρώτο αγώνα (έχανε με 3-0 στο 28΄ αλλά μείωσε σε 3-2) λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για να κάμψει την αντίσταση των αξιόμαχων Ελβετών.
Πρόβλεψη: Εύκολη νίκη και πρόκριση για Τότεναμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου