powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ασταμάτητη η Τσέλσι, εύκολα και η Άρσεναλ


Με το πόδι πατημένο στο γκάζι έχει ξεκινήσει τη φετινή χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, η οποία πέτυχε και δεύτερη συνεχόμενη 6αρα αυτή τη φορά εκτός έδρας με θύμα της η Γουίγκαν, η οποία απογοητεύει καθώς σε 2 εντός έδρας αναμετρήσεις έχει 0 πόντους χωρίς να έχει πετύχει γκολ και έχονας δεχτεί 10!
Ηαλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν φαινόταν τι μπορούσε να ακολουθήσει από τους "Μπλε" του Λονδίνου, και ειδικά στο πρώτο 30λεπτο όταν και το σκορ παρέμενε στο 0-0. Τη λύση όμως έδωσε στο 34ο λεπτό ο Μαλουντά ο οποίος άνοιξε το σκορ και έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό αφού η Τσέλσι έδωσε μία ακόμα μοναδική παράσταση. Ο Ανελκά χτύπησε δύο φορές σε 5 λεπτά (48΄ και 52΄) και κλείδωσε τη νίκη της Τσέλσι ενώ ο Καλού στο 78ο λεπτό έκανε το 0-4 και στο 90΄ διπλασίασε τα τέρματά του. Στο τρίτο λεπτό των ξαθυστερήσεων ο Μπεναγιούν πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα και διαμόρφωσε το τελικό 6-0!

Εξάρα πέτυχε και η Άρσεναλ χθες κόντρα στη νεοφώτιστη Μπλάκπουλ. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο έχοντας ήδη πετύχει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Γουίγκαν.

Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ όμως τους προσγείωσαν απότομα αφού τους φιλοδώρησαν με 6 τέρματα. Την αρχή έκανε ο Γουόλκοτ στο 13΄ ενώ πολύ σημαντικό σημείο του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Έβατ στο 32 λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Μπλάκπουλ παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών της Άρσεναλ. Ο Αρσάβιν έκανε με πέναλτι το 2-0 και ο Γουόλκοτ πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 39΄ και το 58΄ . Ενδιάμεσα ο Ντιαμπί είχε κάνει το 3-0, για να έρθει ο Σαμάκ΄στο 82ο λεπτό  στο ντεμπούτο του στο Έμιρεϊτς και να πετύχει το τελικό 6-0.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρισαν οι εκτός έδρας νίκες της Τότεναμ επί της Στόουκ με 2-1 και της Μπόλτον επί της Γουέστ Χαμ με 3-1, ενώ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στην Σάντερλαντ πέτυχε η Γουέστ Μπρομ δείχνοντας πως ξεπέρασε εύκολα την 6αρα της πρεμιέρας από την Τσέλσι.

Σήμερα υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αφού η Νιούκαστλ το μεσμέρι φιλοξενεί την Άστον Βίλα, ενώ το απόγευμα η Μάντσεστερ δοκιμάζεται στην έδρα της Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου