powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ασταμάτητη!

Από τους κορυφαίους και κόντρα στη Σλοβενία ο Σχορτσιανίτης
Εκπληκτική εμφάνιση για άλλη μια φορά από την Εθνική Ελλάδας. Θύμα της αυτή τη φορά η Σλοβενία, την οποία νίκησε με 96-72, με τη διαφορά να ξεπερνά και τους 30 πόντους αλλά την ομάδα του Καζλάουσκάς να "πατάει" φρένο προς το φινάλε της αναμέτρησης.
Κορυφαίοι από τους διεθνείς μας οι Σχορτσιανίτης, Καλάθης και Τσαρτσαρής, χωρίς όμως να υστερεί κάποιος. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ελλάδα έδειξε πως βρίσεταισε πολύ καλό δρόμο αλλά θα πρέπει να μην παίρνουν τα μυαλά των παικτών αέρα και να παραμείνουν προσγειωμένοι.

Στα του παιχνιδιού, η Σλοβενία μπόρεσε να μείνει κοντά στο σκορ μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και το σκορ ήταν στο 27-19. Από εκεί και πέρα η Εθνική μας ομάδα πάτησε το γκάζι και οι Σλοβένοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουνσε κανένα σημείο.

Τελευταίο φιλικό για το τουρνουά Ακρόπολιςαύριο κόντρα στη Σερβία. Πρόκειταγια το πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής και ίσως θα ήταν καλύτερα να υπάρξει και μία μέτρια εμφάνιση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενόψει του Μουντομπάσκετ, αφού επικρατεί ενθουσιασμός στον κόσμο με αυτά που βλέπεικαι είναι πιθανό κάποιοι από τους παίκτες να παρασυρθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου