powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!

Εικόνες ντροπής
Απίστευτα πράματα συνέβησαν σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Κάθε φορά που νιώθουμε πως τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό, έρχεται καιένα καινούριο συμβάν να μας ταρακουνήσει για πολλοστή φορά.


Φαίνεται πως κάποιοι "οπαδοί" του Πανιωνίου θεώρησαν πως δεν γίναμε αρκετά ρεζίλι με το ότι η ΑΕΚ δεν έβρισκε έδρα για το παιχνίδι με την Νταντί και αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Μετά τις σκηνέςντροπής στην Καλλιθέα μετο ξύλο στο Μπάγεβιτς, το μποξ που παίχτηκε στο Ελλάδα- Σερβία, αλλά και την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

Οι "οπαδοί" του Πανιωνίου αποφάσισαν σήμερα το βράδυ να διαμαρτυρηθούν με ένα αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο στην απόφαση του Ερασιτέχνη να παραχωρησει το γήπεδο στην ΑΕΚ. Ποιον τρόπο βρήκαν? Μα φυσικά να διαλύσουν το γήπεδο τους!!

Ακούγεται εξωφρενικό αλλά μία μειονότητα προέβη σε βανδαλισμούς του γηπέδου της ομάδας που υποστηρίζουν για να μην αγωνιστεί η Ένωση εκεί. Δεν υπολόγισαν πως τις ζημιές θα τις πληρώσει ο σύλλογος που "αγαπάνε" και ούτε καν σκέφτηκαν πως το Σάββατο η ομάδα τους αγωνίζεται στηΝέα Σμύρνη αλλά τώρα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη θέση της ΑΕΚ. Απίστευτες σκηνές που έχουμε τη "χαρά" να τις ζούμε μόνο στην Ελλάδα.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νταντί αν και φαντάζει πια πολύ πιθανό αυτή να πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε, αλλά μόνο με την παρουσία φιλάθλων της ομάδας της Σκωτίας.

Ελπίζουμε να ολοκληρωθει αυτή η αναμέτρηση, σε όποιο γήπεδο κι αν γίνει, χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα. Κι ακόμα δυστυχώς δεν άρχισε το πρωτάθλημα.

1 σχόλιο: