powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

"Μόνο" δύο σήμερα η Τσέλσι, δύσκολα η Άρσεναλ

Η Τσέλσι πέτυχε το 3 στα 3 επικρατώντας αυτή τη φορά με το φτωχό 2-0 της Στόουκ, μετά απο τις δύο συνεχόμενες εξάρες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δύσκολη νίκη για την Άρσεναλ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 της Μπλάκμπερν.

Το ξεκίνημα της Τσέλσι πάντως ήταν πολύ δυνατό και πάλι  αλλά στο 11ο λεπτό ο Φρανκ Λάμπαρντ αστόχησε από τα 11 βήματα και δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο Λάμπαρντ, το πέτυχε ο Μαλουντά στο 32΄ κάνοντας το 1-0 και σκοράροντας για ένα ακόμη παιχνίδι. Το τελικό 2-0 σημείωσε με πέναλτι ο Ντρογκμπά στο 72ο λεπτό.

Με νίκη συνέχισε και η Άρσεναλ κόντρα στη Μπλάκμπερν με 2-1. Οι Λονδρέζοι, παρ΄ ότι προηγήθηκε μόλις στο 20΄ με τον Γουόλκοτ ισοφαρίστηκε 7 λεπτά αργότερα από τον Ντιούφ. τη λύση όμως τελικά έδωσε ο Αρσάβιν, ο οποίος στο 50ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε το 2-2 της Μπλάκμπουλ με τη Φούλαμ αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν το 0-1 της Γουίγκαν επί της Τότεναμ , η οποία προέρχοταν από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου