powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Με φόντο το σεντόνι


Σήμερα διεξάγονται οι πρώτες 5 αναμετρήσεις στο πλαίσιο των play-off του Champions League και όλες οι ομάδες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΖΕΝΙΤ-ΟΣΕΡ
Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζενίτ και την Οσέρ. Οι Ρώσοι έχουν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αφού η αγωνιστική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.  Αντίθετα η Οσέρ έχειμόνο δυο παιχνίδια στη Γαλλία και δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει κάποια νίκη. Η Ζενίτ είναι το φαβορί για να βρεθεί στους ομίλους και πολύ δύσκολα θα χάσει αυτή την ευκαιρία.
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ- ΤΟΤΕΝΑΜ
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τότεναμ έδειξε και στην πρεμιέρα της Πρέμιερ  Λιγκ ότι διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο ικανό για σπουδαία πράγματα. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και το Λονδίνο θα έχει και τρίτη  εκπρόσωπο στο Champions League.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ- ΑΓΙΑΞ
Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση αλλά η ομάδα του Κιέβου έχει προβάδισμα πρόκρισης λόγω της ετοιμότητάς της. Εκτός αυτού ο Άγιαξ στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έδειξε αρκετές αδυναμίες, ειδικά στην αμυντική του λειτουργία.
ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ- ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ        
Πρόκειται για το ντέρμπι της Σκανδιναβίας, με τις δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλες διαφορές. Η Ρόζεμποργκ όμως έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω εμπειρίας αφού έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ- ΖΙΛΙΝΑ
Και οι δύο ομάδες αν δεν υπήρχε το σύστημα του Μισέλ Πλατινί ούτε καν θα πλησίαζαν στους ομίλους. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα όμως μπορούν και οι δύο να ελπίζουν στο όνειρο. Φυσικά υπάρχει φαβορί που δεν είναι άλλο από τη Σπάρτα, αλλά η Ζίλινα, δίχως άγχος, θα προσπαθήσει να φτάσει στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου