powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Παλικαρίσια πρόκριση

Τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στην Τουρκία! Οι παίκτες του Δερμιτζάκη δε λύγισαν παρά το εχθρικό κλίμα και το γκολ του Μπελόζογλου στο 50΄ και χάρη σε γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 12ο λεπτότης αναμέτρησης πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ανμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ μεγάληβραδιά για τον ΠΑΟΚ και αναμένεται υποδοχή ηρώων στους παίκτες όταν προσγειωθούν στο Μακεδονία. Μπορεί κόντρα στον Άγιαξ να μην τα κατάφερε αλλά κόντρα στη Φενέρε των Νιάνγκ, Λουγκάνο και Άλεξ πήρε μία παλικρίσια πρόκριση και πήρε πολύ σημαντική ανάσα.

Ταυτόχρονα αυτόήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τους ούρκους οι οποίοι είχαν επενδύσει πάρα πολλά χρήματα αλλά δεν θα καταφέρυν να αγωνιστούν στη συνέχεια στην Ευρώπη παρά το γεγονός πως βρισκόντουσαν στυς ισχυρούς και στις δύο κληρώσεις που συμμετείχαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο πρώτο μέρος να μην απειληθεί σε μεγαλό βαθμό εκτός από το ψηλοκρεμαστό σουτ του Στοχ στο 24ο λεπτό. γενιά δεν υπήρχε καλός ρυθμός, κάτι που σίγουραδεν συνέφερε τους Τούρκους.

Παρ'  όλα αυτά, το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά, αφού μόλις στο 50΄ ο Εμρέ με δυνατό σουτ έξω απότη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κρέσιτς και ισοφάρισε το σκορ του πρωτου αγώνα. Στη συνέχεια η Φενέρ ήταν καλύτερη αλλά ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 62ο λεπτό αν ο Σαλπιγγίδης δεν αστοχούσε προ κενής εστίας.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην Παράταση και τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μουσλίμοβιτς βρέθηκε μπροστά από τον Βολκάν, δεν αστόχησε, έκανε το 1-1 στέλνοντας στα ουράνια τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του αφού μέχρι το τέλος του επιπλέον 30λέπτου δεν άλλαξε κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου