powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε!

Μία κακή ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κατάφερε τελικά να πάρει μία πολύ σημαντική πρόκριση κόντρα στη Νταντί, παρά την ισοπαλία 1-1 στο Καραϊσκάκη. Το σκορ άνοιξε σο 23΄ ο Ντιόπ αλλά ισοφάρισε ο Ντέιλι στο 78ολεπτό.

Η Ένωση είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Νταντί και αυτό δεν αλλάζει παρά το σημερινό αποτέλεσμα. Όλα έδειχνανιδανικά γι ατην ΑΕΚ όταν ο Ντιόπ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο 23΄ και έκανε το 1-0. Όμως από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός και δεν μπόρεσε να καθαρίσει την αναμέτρηση.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και όσο περνούσε ο χρόνος η Νταντί πίεζε περισσότερο για να πετύχει ένα γκολ ώστε ναμπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Και το κατάφερε στο 78΄ με τον Ντέιλι και τα τελευταία 15 λεπτά ήταν δραματικά αφού οι Σκωτσέζοι ήθελαν ένα γκολ για να προκριθούν.

Παρά τις μικροευκαιρίες που δημιούργησαν όμως δεν τα κατάφεραν και η ΑΕΚ παρά την πολύ κακή της εμφάνιση πέρασε στους ομίλους, ξεπέρασε και τα εξωαγωνιστικά εμπόδια και τώρα κοιτάει με μεγαλύτερη ασφάλεια το μέλλον τόσο στις εγχωριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου