powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σύνοψη της 2ης αγωνιστικής της Premier League

Η δεύτερη αγωνιστική της Premier League είχε απ΄ όλα. Τρία παιχνίδια με σκορ 6-0, μία άνετη επικράτηση της Σίτι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ αλλά και την πρώτη γκέλα της Μάντσεστερ κόντρα στη Φούλαμ. Αν μητάλλο, στο ξεκίνημά του το αγγλικό πρωτάθλημα δείχνει πως θα μας χαρίει πολλές συγκινήσεις.

Ξεκινώντας ανάποδα, η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με η σπουδαία νίκη της Σίτι με 3-0 επί της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μαντσίνι απέδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και είναι βέβαιο πως αν βελτιωθεί μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Όσο για τον Γιάγια  Τουρέ πολύ νωρί αρχίζει την απόσβεση των εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για χάρη του αλλά και ο κόσμος αναγνωρίζει το ταλέντο του και όταν αντικαταστάθηκε αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Σπουδαια μταγραφή και ο Μίλνερ, ο οποίος από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση έκανε τη διαφορά.

Για τους οπαδούς της Λίβερπουλ τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα. Δϋσκολο πρόγραμμα στην αρχή γιατους κόκκινους αλλά ο 1 πόντος δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη συγκομιδή. Μπορεί ο κόσμος χθες παρά το 3-0 να τραγουδούσε στο Μάντσεστερ το You will never walk alone αλλά δύσκολα θα αντέξουν άλλη μία χρονιά χωρίς καν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη η περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι  βρίσκεται ήδη μόνη στην κορυφή με δύοΗ ομάδα του Κάρλο αντσελότι από την αρχή αποδεικνύει πως όποιος θέλει να της πάρει το στέμμα πρέπει να παλέψει πολύ σκληρά. Τη δεύτερη εξάρα της αγωνιστικής πέτυχε και η Άρσεναλ κόντρα στην Μπλάκπουλ στο γήπεδό της, εκμεταλλευόμενη όμως και το γεγονός της αποβολής του Έβατ.

Εντυπωσιακόήταν και το 6-0 της Νιούκαστλ επί της Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα τους στο St James Park μετά την επιστροφή στα σαλόνια της Premier League στάθηκαν τυχερή στο ξεκίνημα με το χαμένο πέναλτι του Κάριου, αλλά στη συνέχεια επικράτησαν ολοκληρωτικά και έδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν.

Τέλος είχαμε και την πώτη έκπληξη της αγωνιστικής αφού η Μάντσεστερ έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Φούλαμ. Ο Φέργκιουσον πλήρωσε το μίνι rotation που πραγματοποίησε αν και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν ο Νάνι ευστοχούσε σε πέναλτι 3 λεπτά πριν τη λήξητου παιχνιδιού κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου