powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Με το αριστερό και Ολυμπιακός

Αν και μέχρι το 65ο ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, ο Ηρακλής χάρη στις αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέτρεψε την κατάσταση και πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα με 2-1. Το γκολ της νίκης ο Βέλλιος, ο οποίος είχε σκοράρει και στο περσινό 1-1 στο Καραϊσκάκη.

Έτσι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού αφού κι αυτός μπήκε στο νέο πρωτάθλημα  με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό του χωρίς όμως να δημιουργεί σπουδαίες ευκαιρίες. Όσο περνούσε η ώρα όμως ανέβαινε η απόδοση των ερυθρόλευκων δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ηρακλή.

Στην επανάληψη ο Ιμπαγάσα πέρασε στη θέση του Ουρτάδο και η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο.O Μήτρογλου έχασε ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται, όμως εξιλεώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν και πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα κάνοντας το 0-1.

Η εικόνα του παιχνιδιού εδειχνε πως οι Πειραιώτες θα έφταναν στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς σχετικά εύκολα, αφού συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Όμως η αλλαγή συστήματος για τον Ηρακλή  σε 4-4-2 του έδωσε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το 65΄ και μέχρι το τέλος.

Στο 79ο λεπτό ο Πάρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όπως και πέρυσι, ισοφάρισε, για να έρθει ο Βέλλιος στο 86ο λεπτό και να ολοκληρώσει την επική ανατροπή για την ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου