powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Με το δεξί η Μάντσεστερ


Ο Μπερμπάτοφ άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό
9 λεπτά ήταν αρκετά για να «καθαρίσει» το παιχνίδι  η Μάντσεστερ κόντρα στη νεοφώτιστη Νιουκάστλ στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τα γκολ οι Μπερμπάτοφ στο 33ο λεπτό και ο Φλέτσερ στο 42΄. Το τελικό 3-0 ο Γκιγκς στο 85΄.

ΟΙ «κόκκινοι διάβολοι» δεν μάγεψαν με την απόδοσή τους αν και πήραν τους 3 πόντους της νίκης αρκετά εύκολα αφού οι φιλοξενούμενοι, ειδικά μετά τα δύο γκολ, δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.
Η εξέλιξη του αγώνα:
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η Νιούκαστλ παραλίγο να «παγώσει» το Old Trafford αλλά ο Κάρολ δεν κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.  Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για τους «μπέμπηδες», οι οποίοι είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.
Τη λύση έδωσε ο Μπερμπάτοφ στο 33’ ανοίγοντας το σκορ έπειτα από προσπάθεια του Σκόουλς για να έρθει 9 λεπτά αργότερα ο Φλέτσερ και να διαμορφώσει το 2-0 κάνοντας πιο εύκολο το έργο της Μάντσεστερ στη συνέχεια.
Το 2ο ημίχρονο κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό και δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Μπερμάτοφ αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν κι άλλο το σκορ.
Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός της Μάντσεστερ το πέτυχε ο Γκιγκς 5 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με πολύ ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Από την άλλη μεριά η Νιουκάστλ δεν έδειξε σε κανένα σημείο ικανή να απειλήσει ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου