powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Προβάδισμα για Βέρντερ και Χάποελ


 Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των play-off του Champions League και οι μόνες ομάδες που απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι η Βέρντερ Βρέμης και η Χάποελ Τελ Αίβ.

Οι Γερμανοί επικράτησαν 3-1 της Σαμπντόρια κα απέκτησαν τον πρώτο λόγο αν και θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη άνεση στον επαναληπτικό αφού βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 αλλά  οι Ιταλοί, αν και με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις με τον Πατσίνι και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.
Από την άλλη μεριά η Χάποελ Τελ Αβίβ πέτυχε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκρισή της στους ομίλους.
Στην Ελβετία η Βασιλεία πήρε προβάδισμα επικρατώντας με 1-0 της Σέριφ αλλά μπορούσε να είχε κλειδώσει από απόψε την είσοδό της στους ομίλους αν ο Χούγκελ ευστοχούσε στην εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο Βελιγράδι Παρτιζάν και Άντερλεχτ έμειναν στο 2-2 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό, αν και οι Βέλγοι έχουν το προβάδισμα χάρη στα δύο εκτός έδρας  γκολ που πέτυχαν.
Τέλος η Μπράγκα κατάφερε με γκολ του Ματέους στο 66΄ να κάνει μία μικρή έκπληξη αν και ο επαναληπτικός στο Σάντσεθ Πινχουάν αναμένεται αρκετά δύσκολος για τους Πορτογάλους, αφού οι Σεβιγιάνοι με τη βοήθεια του κόσμου τους είναι ικανοί να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου