powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Στη μάχη και οι "Ευρωπαίοι"

Ξεκινούν την Κυριακή τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα οι 3 ομάδες που μας εκπροσώπησαν επάξια την εβδομάδα που φθάνει στο τέλος της στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα, ο Άρης ταξιδεύει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό.

Η Κερκυρά φιλοξενεί την ΑΕΚ, αλλά όχι στην έδρα της αλλά στην Πάτρα. Ο Δικέφαλος θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με νίκη αλλά κυρίως να έρθει το πρώτο τρίποντο με μία πειστική εμφάνιση, πολύ καλύτερη σε σχέση με εκείνη του αγώνα ενάντια στη Νταντί.

Εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά σαφώς πιο δύσκολη, έχει και ο Άρης ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Καβάλα, την ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν. Η ομάδα του Κούπερ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στους ομίλους του europa league αλλά η Καβάλα έδειξε και την περασμένη χρονιά πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της πρεμιέρας.

Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο εύκολο έργο από τους 3 αφού υποδέχεται το νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Η Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτη ώστε να αποθεωθούν οι θριαμβευτές της Πόλης καi ο Δικλεφαλος θα προσπαθήσει να τους ανταμείψει με γκολ και θέαμα.

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Εργοτέλης- Αστέρας Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες θέλουν αν μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα ώστε να αποφύγουν γρήγορα σενάρια υποβιβασμού και να κοιτάξουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου