powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Άνετα Βαλένθια και Σεβίλλη στην πρεμιέρα

Σόου Χοακίν κόντρα στη Μάλαγα
Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Σεβίιλη και η Βαλένθια. Η πρώτη επικράτησε πολύ εύκολα 1-4 στην έδρα της Λεβάντε, ενώ η δεύτερη νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Μάλαγα.

Το παιχνίδι για τη Σεβίλλη δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού μόλις στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουάρες. Η απάντηση των Σεβιγιάνων όμως ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Κονκό έκανε το 1-1 ενώ στο 28΄ ο Νεγρέδο έδωσε με πέναλτι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η Σεβίλλη πέτυχε άλλα δύο τέρματα ξανά με τον Κονκό και τον Ρενάτο, ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα και έδειξε πως ξεπέρασε γρήγορα το σοκ του αποκλεισμού από τη Μπράγκα.

Και η Βαλένθια ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βαλένθια, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χοακίν. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Αντουρίθ για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 45΄ ήρθε η ισοφάριση από τον Φερνάντεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέλαβε δράση ο Χοακίν, ο οποίος με 2 γκολ στο 69΄ και το 74΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μάλαγα έχει να κερδίσει στο γήπεδο της από τις 21 Μαρτίου, όταν και είχε επικρατήσει με 2-0 της Βιγιαρεάλ.

Τέλος, το τρίτο "διπλό" της χθεσινής ημέρας πέτυχε η Μπιλμπάο κόντρα στη Χέρκουλες χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιορέντε στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου