powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

"Λύγισε" ο Μάρκος

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ελβετό
Ο Μάρκος Παγαδατής δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη αυτής κόντρα στο Ναδάλ και γνώρισε σχετικά εύκολα την ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ στον ημιτελικό του Σινσινάτι Μάστερς.

Ο Κύπριος τενίστας πάλεψε όσο μπορούσε αλλά φαινόταν πως ο ο Φέντερερ ήταν ένα σκαλί παραπάνω από τον Παγδατή, ο οποίοςδεν κατάφερε όχι μόνο να πετύχει κάποιο μπρέικ, αλλά ούτε να φτάσει σε μπρέικ πόιντ.

Το πρώτο σετ της αναμέτρησης βρήκε τους δύο τενίστες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να κρατούν χωρί μεγάλα προβλήματα τα service games τους. στο 5-4 όμως, κι ενώ σέρβιρε ο Παγδατής για να παραμείνει στη διεκδίκηση του σετ, ο Φέντερερ δείχντοντας κάποια στοιχεία του παίκτη που θαυμάσαμε, έκανε το μπρέικ και πήρετο σετ.


Το δεύτερο σετ είχε περίπου την ίδια εξέλιξη αφού ο Παγδατ'ης δεν έδειχνε ικανός για κάποιο μπρέικ και όλα τελείωσαν στο 8ο γκέιμ, όταν ο Φέντερερ "έσπασε" το σερβίς του Κύπριου και στη συνέχεια σέρβιρε για τη νίκη.

Ο Ελβετός θα αντιμετωπίσε στον τελίκό τον Φις, ο οποίος έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον συμπατριώτη του, Άνι Ρόντικ, ενώ στον προημιτελικό άφησε εκτός και τον Μάρεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου