powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Σοκ γιατην Ισπανία, Σόου από τις ΗΠΑ

Σοκ για την Ισπανία!
Η πρεμιέρα του μουντομπάσκετ της Τουρκίας επεφύλασσε και την πρώτη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, αφού οι Γάλλοι επικράτησαν με 72-66 των παγκόσμιων πρωταθλητών Ισπανών. αντίθετα οι Αμερικάνοι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα κόντρα στους Κροάτες, τους οποίους και διέλυσαν με 106-78.

Οι Ισπανοί παρ΄ ότι μπήκαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση με τους Γάλλους και έχτισαν μία διαφορά 12 πόντων από την αρχή, δεν κατάφεραν να τη διατηρήσουν και έτσι το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Στην τελευταία περίοδο η Γαλλία πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν το έχασε μέχρι και το φινάλε. Κορυφαίος για του νικητές ο Ζελαμπάλ, ενώ από την Ισπανία ξεχώρισε ο Ναβάρο.

Αντίθετα οι ΗΠΑ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα κόντρα στην Κροατία, η οποία μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα οι Αμερικάνοι πάτησαν το γκάζι και εξαφανίστηκαν πετυχαίνοντας την πρώτη τους 100αρα και επικρατώντας με 106-78.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η δύσκολη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής παρ΄ ότι έχει βλέψεις μέχρι και για μετάλλιο, δεν ικανοποίησε κόντρα στην αποδυναμωμένη χωρίς το Νοβίτσκι Γερμανία και επικράτησε δύσκολα με 84-78.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου