powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Για την "άλωση" της Πόλης!


Σπουδαίο παιχνίδι για τον "Δικέφαλο" του Βορρά, οποίος αντιμετωπίζει στις 21.45 την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη και καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα που διαμορφώθηκε με το γκολ του Βιερίνια.


Το έργο του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα συναντήσει σίγουρα πολύ εχθρική ατμόσφαιρα γι΄ αυτό και είναι πολύ κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Αν ο "δικέφαλος" καταφέρει να αντέξει στην δεδομένη αρχική πίεση της Φενέρ τότε θα έχει κλανει ένα πολύ σημαντικό βήμα και θα μπορέσει να βγει στην επίθεση και να προσπαθήσει να χτυπήσει τους Τούρκους εκεί που πονάνε, στην άμυνά τους.

Το κακό είναι πως ο Νιάνγκ θα έχει περισσότερες προπονήσεις πλέον στα πόδια του με τη νέα του ομάδα και θα είναιπιο έτοιμος ώστε να αποδείξει πως δικαιολογημένα η διοίκηση της Φενέρ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Οι Τούρκοι σίγουρα ονειρεύονταν τους ομίλους του Champions League και θα είναι πολύ μεγάλη αποτυχία για εκείνους, όντας στουςισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις, να μην εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Φυσικά πολύ σημαντική η πρόκριση είναι και για τον ΠΑΟΚ που έχει μεγάλη ανάγκγ τα λεφτά από την είσοδο στους ομίλους του Europa League, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψουν σημαντικά προβλήματα. Επιπλέον θα είναι εν μέρει αποτυχία για τους Θεσσαονικείς σε δύο νοκ άουτ φάσεις να γνωρίσουν τον αποκλεισμό παρά το θετικό σκορ στο πρώτο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου