powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

"Διαστημική" και φέτος(ΒΙΝΤΕΟ)

Χατ τρικ απότον Μέσι
Τι κι αν απουσίαζαν από το βασικό σχήμα οι Πουγιόλ, Βαλντές, Πικέ, Μπούσετς, Βίγια και Ινιέστα; Η Μπαρτσελόνα απέδειξε χθες το βράδυ πως και φέτος θα έχει την ικανότητα να μαςκάνει να χαζέψουμε με αυτά που θα βλέπουμε.

Το 3-1 της Σεβίλλης την προηγούμενη εβδομάδα επί των Καταλανών είχε δώσει σημανικό προβάδισμα στην ομάδα της Καταλωνίας. Όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος συνεχίζει αήττητος σε τελικούς, είχε διαφορετική άποψη και ανέτρεψε πολύ εύκολα το σκορ του πρώτου αγώνα επικρατώντας με 4-0 και κατέκτησε το 9ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Για να φτάσει στην άνετη νίκη όμως η Μπαρτσελόνα, βοηθήθηκε και από έναν αντίπαλο, τον Κονκό, ο οποίος στο 14ο λεπτό έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Πέδρο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τυ κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Τσάβι και Μέσι.Ο πρώτος πραγματοποίησε μία απίστευτη κάθετη πάσα στον Αργεντίνο, ο οποίος με όμορφο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0 και να ανατρέψει από το 25΄ κιόλας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο 44ο λεπτό το ρόλο του δημιουργού πήρε ο Ντάνι Άλβες αλλά ο εκτελεστής παρέμεινε ο ίδιος. Ο Βραδιλιάνος μπακ μετά από ατομική ενέργεια πέρασε τη μπάλα στο Μέσι, ο οποίος σούταρε με το δεξί με τη μία και έδωσε προβάδισμα 3 τερμάτων στη Μπαρτσελόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να απειλήσει και το παιχνίδι πήρε πανηγυρικό χαρακτήρα όταν Ινιέστα και Βίγια έκαναν την εμφάνισή τους στο Καμπ Νου και μαζί με το Μέσι "έκρυψαν" τη μπάλα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90' όταν ο Βίγια πέρασε εξαιρετική πάσα στον Ινιέστα που βρέθηκε τετ α τετ με τον Πάλοπ αλλά σιγούρεψε το γκολ πασάροντας στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος προ κενής εστίας πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου