powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Νίκησε αλλά προβλημάτισε

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε με το δεξί το Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Τουρκία, όμως προβλημάτισε με την απόδοσή της αφού δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κίνας. Σπανούλης, Ζήσης και Μπουρούσης οι κορυφαίοι στη νίκη με 89-81.


Οι απουσίες των Φώτση και Σχορτσιανίτη δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογίες για τη σημερινή κακή εμφάνιση των διεθνών μας αλλά τουλάχιστον στο τέλος αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού η νίκη ήρθε και αυτό είναι που μετράει.

Οι Κινέζοι χρησιμοποίησαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ζώνη, αφήνοντας τους Έλληνες να σουτάρουν από την περιφέρεια. Στην αρχή οι παίκτες μας ήταν εύστοχοι, αλλά όταν άρχισαν να μην μπαίνουν τα σουτ δεν υπήρξαν λύσεις και παρά τις διαφορές που είχε χτίσει η Ελλάδα, στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου η Κίνα πέρασε μπροστά με 66-65.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ανέλαβε δράση ο Νίκος Ζήσης και με τρία κρίσιμα τρίποντα αποκατέστησε την τάξη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Σπανούλης, οοποίος  με κρίσιμα καλάθια κράτησε όρθια την ελληνική ομάδα.

Το αυριανό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο δεν είναι δύσκολο και λογικά θα γίνει το 2/2. Όμως η δεύτερη νίκη πρέπει να έρθει και με βελτιωμένη εμφάνιση ώστε να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον αν και τα πάντα κρίνονται στα νοκ- άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου