powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ήρωες Ρουίς και Σηφάκης

Με τον Ρουίς να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά κα τον Σηφάκη να πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Άρης έφυγε με το 1-1 από την Βιέννη κόντρα στην Αούστρια, πέρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Άρης λανθασμένα μπήκε σχετικά αμυντικά στην αναμέτρηση αλλά δεν το πλήρωσε αφού ο Γιουν σε μία περίπτωση βρήκε το δοκάρι στο 30΄ ενώ στο 36ο λεπτό ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Μιχάλη Σηφάκη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 40΄ ο Ρουίς έκανε ότι και στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας το 0-1 και δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του αφού στην επανάληψη ο Άρης έπρεπε να δεχτεί 3 γκολ για να αποκλειστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αούστρια μπήκε ξανά πολύ δυνατά αλλά πάλι ο Σηφάκης φώναξε παρών στις περισσότερες περιπτώσεις, εκτός από το 56ο λεπτό όταν και νικήθηκε από τον Λίντζ.

Παρ΄ όλα αυτά και παρα τη μεγάλη πίεση της Αούστρια ο Άρης άντεξε σχετικά εύκολα, κράτησε το 1-1 παίρνοντας μία σπουδαία πρόκριση κα πλέον αύριο στην κλήρωση περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του χωρίς άγχος, αφού ήδη η ευρωπαϊκή πορεία κρίνεται επιτυχημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου