powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Επιτέλους βρήκε φορ

Θα "ξεγυμνώσει" αντίπαλες άμυνες ο Πάντελιτς?
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μάρκο Πάντελιτς για δύο χρόνια και καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο ίσως το σημαντικότερο κενό που είχε την περσινή χρονιά και του στέρησε τον τίτλο και την πρώτη θέση στα Play-off.
Ο Σέρβος επιθετικός είναι καθαρός επιθετικός και δεν έχει καμία σχέση με τους Ντιόγκο ή Νέμεθ, οι οποίοι είναι περιφερειακοί. Τα στατιστικά του Πάντελιτς τα προηγούμενα χρόνια κάνουν αισιόδοξους άπαντες στο στρατόπεδο τουΟλυμπιακού, αφού όπως φαίνεται μετά την αποχώρηση του Ντάρο Κοβάσεβιτς βρέθηκε παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει τη μισή φάση γκολ.

Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά είναι ιδιαίτερα σημανικό το ότι ο πρώην άσος του Άγιαξ σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε είχε ικανοποιητική παρουσία και σκόραρε κατά ριπάς. Επιπλέον ο Πάντελιτς έχει παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν να διαπρέψει και να φορτώσει με τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα.

Ιμπαγάσα, Ριέρα και Ρόμενταλ θα αγωνίζονται λογικά πίσω από το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού και το μοναδικόερώτημα είναι πόσ γρήγορα θα προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Μόλις γίνει αυτό, και ειδικά μόλις αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι και τις πάσες του Ιμπαγάσα, τότε προφανώς θα βρεθεί αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με τα ακραία χαφ των ερυθρόλευκων (Ριέρα, Ρόμενταλ), που θα τον τροφοδοτούν με σέντρες από τα πλάγια τις περισσότερες φορές.

Σύγκριση ανάμεσα στον Πάντελιτς κατον Σισέ δεν μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουμε να βγάλουμε από τον Οκτώβρη και μετά, αφού και ο Γάλλος επιθετικός την πρώτη του χρονιά δεν βρηκε αμέσως τον ρυθμό του. το σίγουρο είναι πως ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο τη φετινή χρονιά στην προσπάθειά του να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου