powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Με το καλημέρα γκέλα!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το  αριστερό το νέο πρωτάθλημα αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πετρόπουλο, τελικά έμεινε στο 1-1 στη Λεωφόρο με την Ξάνθη. το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Έλινγκτον στο 51΄.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχαν αυτό που ήθελαν, αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λέτο. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια θέλησε να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά δημιούργησε μόνο λίγες μικρο ευκαιρίες.

Σταδιακά η Ξάνθη ανέβηκε προς το τέλος του ημιχρόνου, ενώ και στην επανάληψη μπήκε δυνατά φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Ε΄λινγκτον στο 51΄ έπειτα από αδράνεια της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στη συνέχεια, όπως ήταν λογικό η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πίεσε ασφυκτικά χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Την ίδια ώρα η Ξάνθη είχε κλειστεί και προσπαθούσε να χτυπήσει μέσω αντεπιθέσεων. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Ήταν φανερό καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πως η απουσία τόσο του Σισέ, αλλά και του Ζιλμπέρτο Σίλβα, στοίχισαν πολύ στους πράσινους, οι οποίοι ξεκίνησαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου