powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αν είναι σοβαρός περνάει!

Ο Παναθηναϊκός γνώριζε πως ανεβαίνοντας στο 2ο γκρουπ  χάρη στην Οσέρ θα είχε μία πιο βατή κλήρωση κάτι που εν μέρει συνέβη. Μπορεί από το πρώτο γκρουπ (Μπαρτσελόνα) και από το 4ο (Ρούμπιν) να έπεσε με δυνατές αντιπάλους, όμως η Κοπεγχάγη από το 3ο είναι η ιδανική αντίπαλος.

Για την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο που κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός φύσικά και δεν χωράει συζήτηση. Η Μπαρτσελόνα λογικά θα κάνει περίπατο και θα καθαρίσει από νωρίς την πρωτιά, κάτι που ίσως βοηθήσει την ελληνική ομάδα αφού μπορεί την 5η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ να μην έχει ανάγκη τους βαθμούς.


Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, οι Πράσινοι στην πρεμιέρα θα ταξιδέψουν στο Καμπ Νου, σε ένα παιχνίδι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν αφού θα αγωνιστούν κόντρα στην καλύτερη ίσως ομάδα του πλανήτη.


Σημαντική όμως είναι η δεύτερη αγωνιστική αφύ ο ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει εντόςτην Κοπεγχαγη για να πάει στα 2 παιχνίδια με τη Ρούμπιν κι εκεί ουσιαστικά να ξεκαθαρίσει ποιος θα αποκτήσει το προβάδισμα.

Το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Κοπεγχάγη στη Δανία ίσως είναι και καλό, αφού είναι πιθανό οι Δανοί να έχουν αποκλειστεί και να μην καίγονται για τους βαθμούς της νίκης. Όλα φυσικά θα κριθούν στο χορτάρι, αλλά ένας σοβαρός Παναθηναϊκός σίγουρα μπορεί να προκριθεί στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου