powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Άρης του 2ου ημιχρόνου προκρίνεται

Δύο πρόσωπα παρουσίασε σήμερα ο Άρης στο "καυτό" απ' όλες τις απόψεις Κλεάνθης Βικελίδης. Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακός και αν δεν είχε τον Σηφάκη σε μεγάλη μέρα πιθανό τώρα να κάναμε άλλη συζήτηση. Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν κι οι παίκτες του Έκτορ Κούπερ εμφανισαν το καλύτερο πρόσωπό τους απότην έναρξη της προετοιμασίας.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει πως ο Άρης που εμφανίστηκε στο 2ο ημίχρνο έχει όλες τις προδιαγραφές να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στηΒιέννη κόντρα στην Αούστρια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ειδικά μετά το 60' παρουσίασε ένα πολύ καλά στημένο, με πολύ πίεση και το σημαντικό είναι πως δημιούργησε ευκαιρίες και από τον άξονα, αλλά και από τα πλάγια, δείχνοντας επιθετικό πλουραλισμό.

Φυσικά δεν πρέπει να υποτιμηθεί  ηΑούστρια, η οποία ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά έδειξε πως είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται γι απιο έτοιμη ομάδα, σε αντίθεση με τον Άρη που δεν έχει ακόμα πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια του αλλά και έχει πολλά νέα πρόσωπα. Σαφώς κα σε 9 βράδια θα παρουσιαστούν οι "κίτρινοι" ακόμα πιο έτοιμοι.

ΥΓ: Τι σου είναι όμως η τύχη. Σε μί αανύποπτη φάση ο Τσέζαρεκ έχασεένα δόντι του αλλά αυτό βγήκε σε καλό του Άρη, αφού η αλλαγή του ο Ρουίς όχι μόνο σκόραρε, αλλά άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου