powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κρας τεστ για την Εθνική

Η Εθνικη Ελλάδος φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Αμερική στο τελευταίο και σπουδαιότερο φιλικό ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Είναι σίγουρα το σπουδαιότερο τεστ αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως μπορει να αντιμετωπίσει μία υπερδύναη η ομάδα του Καζλάουσκας αλλά και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τα επεισόδια με τη Σερβία.


Δοκιμάζει λοιπόν τις δυνάμεις της η Ελλάδα στις 7 κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Καλά τα φιλικά με 100στάρες και διαφορές άνω των 20 και 30 πόντων αλλά τα πιο χρήσιμα τεστ είναι αυτό με την Αμερική και το προηγούμενο με τη Σερβία, που όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχουν επηρεαστεί οι διεθνείς μας από τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν λίγες μέρες πριν στο ίδιο γήπεδο. Λογικά δεν πρέπει να φανούν επηρεασμένοι αφού πρόκειται για επαγγελματίες αλλά και διότι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πλέον πάρα πολύ κοντά.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, το σημερινό παιχνίδι θα μας αποδείξει αν όντως είμαστε τόσο δυνατοί όσο δείξαμε στα φιλικά προετοιμασίας. Λογικά θα αγωνιστεί ελάχιστα ή καθόλου ο Μπορούσης, ο οποίος κόντρα στους Αμερικάνους θα ήταν πολύ χρήσιμος, αφού η ομάδα του Σιζέφσκι "πονάει" στους ψηλούς.

Φυσικά μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η Ελλάδα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μία ήττα θα είναι αναμενόμενη κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά αν υπάρξει μία πολύ καλή εμφανιση ενάντια στο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, τότε η ψυχολογία θα εκτοξευθεί στα ύψη και θα αποκτήσουμε σημντικό πλεονέκτημα ταξιδεύοντας στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου