powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί ο Παναθηναϊκός

Σήμερα στις 21.15 ανοίγει η αυλαία της Superleague για την αγωνιστική χρονιά 2010-2011. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται, κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, την Ξάνθη και ευελπιστεί να ξεκινήσει με νίκη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι.


Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, πόσο μάλλον όταν ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε άδειο γήπεδο. επίσης να τονίσουμε πως το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια και σίγουρα δεν θα υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα, κάτι που φυσικά ισχύει και για τη φιλοξενούμενη Ξάνθη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δύο είναι οι μεγάλες απουσίες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Σισέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Τζένοα, αλλά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και έμεινε εκτός αποστολής.

Από την πλευρά της Ξάνθης ο Νίκος Κεχαγιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βάλλα και Κιντάνα, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα. Η αποστολή της ακριτικής ομάδας για το αποψινό παιχνίδι αποτελείται από τους: Αντεφέμι, Μπόατεγκ, Μπούγκα, Έλιγκτον, Γκσμπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Γκλέισον, Πόι, Στιούαρτ, Στρμπα, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου