powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Απλά ντροπή

Οι σκηνές που εξελίχθησαν σήμερα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ στο "φιλικό" παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Είναι απλά απαράδεκτα και αδιανόητα όσα συνέβησαν λίγες ώρες πριν.
Κάποιος πουδεν είδετι συνέβη, μόλις ακούσει για επεισόδια θα φανταστεί πως κάποιοι οπαδοί έκαναν πάλι το θαύμα τους. Κι όμως πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν οι αθλητές που υποτίθεται πως πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Και δεν θα σταθώ στο πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε φιλικό παιχνίδι, αφού τέτοιοες εικόνες είναι απαράδεκτες ακόμα κι επίσημη να ήταν η αναμέτρηση. Δεν έχει σημασία ποιος το ξεκίνησε και ποιος το τελειώσε, σημασία έχει πως ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Σερβάι και την Ελλάδα αύριο θα έχει στον οπαδικό τύποπερίοπτη θέση σαν να αγωνίστηκε ο ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Δυστυχώς αν εξαιρέσουμε το Κρίστιτς, τότε τα υπόλοιπα σ΄ εμένα φαντάζουν πιο πολύ σαν μια κόντρα αιωνίων. Ο Ίβκοβιτς προπονητής του Ολυμπιακού, διαμαρτύρεται στους Έλληνες διαιτητές, ο Φώτσης του Παναθηναϊκού προκαλεί τον Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού, εκείνος απαντάει με γροθιά,  ο Τσαρτσαρής αναφέρεται πως θα πρέπει οι Αγγελόπουλοι να σκεφτούν σε ποιους δίνουν τα λεφτά τους κ.ο.κ. Δύσκολη προβλέπεται η φετινή χρονιά...
Όσον αφορά τον Κρίστιτς εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, Εντάξει ψιλομπουνιές και άγριους τσακωμούς έχουμε ξαναδεί. Αλλά πάικτη να χτυπάει πισώπλατα αντίπαλό του (Σχορτσιανίτη) και όταν αυτός γυρίζει να το βάζει στα πόδιαπρώτη φορά είδα. Αλλά αυτός ο άνανδρος άνθρωπος δεν σταμάτησε εκεί, αφού πάλι πολύ ύπουλα πέταξε ολόκληρη καρέκλα που βρήκε τον Μπουρούση και τον τραυμάτισε. Δεν ξέρω τι  θα συμβεί με τους άλλους εμπλεκόμενους, αλλά αυτόντον "κύριο" η FIBA πρέπει να τονιμωρήσει παραδεγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου