powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Όμιλοι για όλα τα γούστα!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του champions league και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες όμιλοι και άλλοι που τα φαβορί είναι ξεκάθαρα. Όμιλος φωτιά ο έβδομος με Μίλαν, Ρεάλ, Άγιαξ και Οσέρ.

 Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ας τα πάρουμε αναλυτικά όμως. Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ, η οποία στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της θα αντιμετωπίσει τις Βέρντερ, Τότεναμ και Τβέντε. Καλές ομάδες και οι 3 αλλά μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να "κλέψουν" την πρωτιά από τους Ιταλούς.

Για τη δεύτερη θέση θα γίνει σίγουρα μάχη ανάμεσα σε Βέρντερ και Τότεναμ, αν και εγώ θα έδινα προβάδισμα αυτή τη στιγμή στους Άγγλους. Φυσικά πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει και η άπειρη Τβέντε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο.

Πρόβλεψη: Ίντερ πρώτη, Τότεναμ δεύτερη

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Ο δεύτερος όμιλος απαρτίζεται από τις Λυόν, Μπενφίκα, Σάλκε, οι οποίες λογικά θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις, και την Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία λογικά θα αποτελέσει σάκο του μποξ.

Η Λυόν αποτελεί παραδοσιακή πλέον δύναμη αφού βρίσκεται κάθε χρόνο στα νοκ- άουτ παιχνίδια, οπότε η δεύτερη θέση αναμένεται να κριθεί ανάμεσα σε Σάλκε και Μπενφίκα με τους Γερμανούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Πρόβλεψη: Λυόν πρώτη, Σάλκε δεύτερη

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Από τους πιο ξεκάθαρους ομίλους αφού η λογική λέει πως οι ομάδες θα τερματίσουν και ανάλογα με το γκρουπ στο οποίο βρέθηκαν στην κληρωση.

Η Μάντσεστερ δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες, ενώ και η Βαλένθια εύκολα ή δύσκολα θα την ακολουθήσει στους 16. Από εκεί και πέρα η Ρέιντζερς δεν έχει αντίπαλο για την τρίτη θέση αφού η Μπουρσασπόρ πιθανώς θα έχει ρόλο κομπάρσου.

Πρόβλεψη: Μάντσεστερ πρώτη, Βαλένθια δεύτερη

Δ΄ΟΜΙΛΟΣ
Ο όμιλος του Παναθηναϊκού που όπως αναφέραμε και σε άλλη ανάρτηση, έχει το τεράστιο φαβορί που ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα και από κει και πέρα τρεις ομάδες να παλεύουν για το ένα εισιτήριο με φαβορί τους πράσινους.

Πρόβλεψη: Μπαρτσελόνα πρώτη, Παναθηναϊκός δεύτερος

Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ
Κι εδώ λίγο πολύ τα πράγματα είναι αναμενόμενα αν και είναι δεδομένο πως σε κάποιον όμιλο θα υπάρξουν εκπλήξεις. Η περσινή φιναλίστ Μπάγερν δεν πρόκειται να έχει δύσκολο έργο κόντρα σε Ρόμα, Βασιλεία και Κλουζ.

Όσον αφορά τη δεύτερη θέση φυσικά και φαβορί είναι η Ρόμα αν και θα κρατούσα επιφυλάξεις κατά πόσον η Κλουζ μπορεί να κάνει το μπαμ. Όσον αφορά τη Βασιλεία, δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Πρόβλεψη: Μπάγερν πρώτη, Ρόμα δεύτερη

ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Στον έκτο όμιλο η Τσέλσι στάθηκε αρκετά τυχερή αφού θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ, αλλά και τις πολύ αδύναμες Σπάρτακ Μόσχας και Ζίλινα και δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Από εκεί και πέρα, και οι Γάλλοι μόνο με θαύμα θα χάσουν τη δεύτερη θέση και η Σπάρτα με τη Ζίλινα θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στους Europa League.

Πρόβλεψη: Πρώτη Τσέλσι, δεύτερη Μαρσέιγ

Ζ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ο όμιλος φωτιά, τουλάχιστον όσον αφορά τα ονόματα. Ρεάλ και Μίλαν συναντιώνται ξανά στη φάση των ομίλων όπως και πέρυσι, όταν η Μίλανειχε κερδίσει με 2-3 στη Μαδρίτη, ενώ το παιχνίδι στο Μιλάνο είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Αυτές οι δύο είναι οι ομάδες που αναμένται να πάρουν τα 2 πρώτα εισιτήρια αν και οι άλλες δύο μόνο αμελητέες ποσότητες δεν είναι. Άγιαξ και Οσέρ θα προσπαθήσουν για την έκπληξη, σ΄ έναν όμιλο που λογικά θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Πρόβλεψη: Πρώτη Ρεάλ, δεύτερη Μίλαν

Η΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ο τελευταίος όμιλος έχει επικεφαλής την πολύ τυχερή Άρσεναλ, η οποία είχε ιδανική κλήρωση και έχει ήδη αγκαλιάσει την πρώτη θέση, αλλά έχει και 3 ομάδες που θα παλέψουν για να ακολουθήσουν τους Λονδρέζους.

Η Σαχτάρ σίγουρα έχει το προβάδισμα λόγω εμπειρίας, αλλά ο ενθουσιασμός των Μπράγκα και Παρτιζάν μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους.  Ειδικά οι Πορτογάλοι στα παιχνίδια με τη Σεβίλλη έδεξαν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Πρόβλεψη: Πρώτη Άρσεαλ, Δεύτερη Μπράγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου