powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τα 5 πρώτα εισιτήρια βρίσκουν κάτοχο

Σήμερα το βράδυ θα έχουν βρει κάτοχο τα πέντε από τα από τα δέκα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League αφού διεξάγονται οι πρώτοι πέντε επαναληπτικοί των play-off. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν σημαντικό προβάδισμα αλλά και ζευγάρια που παραμένουν αμφίρροπα.


Η Άντερλεχτ υποδέχεται στο Βέλγιο την Παρτιζάν και διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα αφού κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στη Σερβία και να αποσπάσει την ισοπαλία με 2-2. Από την άλλη η Παρτιζάν ξε΄ρει πως αν θέλει να προκριθεί πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά και χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ.
Πρόβλεψη: Πρόκριση με νίκη για την Άντερλεχτ

Μεγάλο ενδιαφέρν παρουσιάζει η αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Βέρντερ. Στο πρώτο παιχνίδι οι Γερμανοί μπορούσαν να "καθαρίσουν" την πρόκριση, αφού προηγήθηκαν με 3-0 και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Όμως ένα γκολ του Πατσίνι στις καθυστερήσεις έκανε το 3-1 και πλέον ο ιΙταλοί ελπίζουν στην ανατροπή.
Πρόβλεψη: Νίκη για Σαμπντόρια αλλά πρόκριση για Βέρντερ

Το άλλο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στην Ισπανία. Η Σεβίλλη υποδέχεται τη Μπράγκα και θέλει να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο γνώρισε την ήττα στην Πορτογαλία. Οι Ισπανοί έχουν καλύτερη ομάδα αλλά όχι και καλή ψυχολογία αφού μετά την ήττα από τη Μπράγκα ακολούθησε και ο διασυρμός με 4-0 στο Καμπ Νου που σήμανε και την απώλεια του Σούπερ Καπ.
Πρόβλεψη: Δύσκολα αλλά θα προκριθεί η Σεβίλλη

Στη Μολδαβία η Σερίφ υποδέχεται τη Βασιλεία. Κι εδώ τα πάντα είναι ανοιχτά αφού οι Ελβετοί δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την έδρα τους και επικράτησαν μόνο με 1-0 αφού στο 90΄ ο Φρέι αστόχησεαπό τα 11 βήματα. Παρ΄ όλα αυτά η Σερίφ δεν έχει την ποιότητα να κάνει την έκπληξη.
Πρόβλεψη: Πρόκριση με δέυτερη νίκη για τη Βασιλεία

Το τελευταίο παιχνίδιτης ημέρας είναι μάλλον και το πιο μη αμφίρροπο αφού η Χάποελ επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Σάλσμπουργκ και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να μείνει εκτός από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πρόβλεψη: Νίκη και πρόκριση για τη Χάποελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου