powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

"Σούπερ" Κυπελλούχος η Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Ίντερ στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το συγκεκριμένο τρόπαιο. Τα γκολ της νίκης για τους Ισπανούς πέτυχαν οι Ρέγιες και Αγκουέρο.

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες υποψίες ευκαιριών. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχούσε περισσότερο το πάθος παρά το θέαμα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους Μαδριλένους όταν ο Αγκουέρο στο 30ο λεπτό βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό αλλά από το 60΄  και μετά, και κυρίως χάρη στον Φελίπε Ρέγες, η Ατλέτικο έγινε πιο απειλητική και έφτασε στο 1-0 χάρη σε γκολ του Ισπανού άσου έπειτα από συνεργασία με τον Αγκουέρο.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στην ομάδα του Κίκε Φλόρες και η Ατλέτικο συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό και μάλιστα στο 83΄ ε΄γινε το 2-0 από τον Αγκουέρο, ύστερα από υπέροχη ενέργεια του Σιμάο από τα αριστερά.

Η Ίντερ έφτασε μια ανάσα από το 1-2 στο 90ο λεπτό, όταν ο Πάντεφ κέρδισε πέναλτι από τον Ραούλ Γκαρσία. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιλίτο αλλά ο Ντε Χέα έπεσε σωστά, κράτησε το 2-0 και η Ατλέτικο πανηγύρισε το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου