powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Λύτρωση με Ρουίζ!


Ο Ρουίζ μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο και λύτρωσε τον Άρη αφού πέτυχε το γκλολ της νίκης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης τα βρήκε σκούρα στο 1ο ημίχρονο κόντρα στην Αούστρια αλλά στην επανάληψη παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Πίεσε, δημιούργησε φάσεις και τελικά πήρε αυτό που άξιζε ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης και θα ταξιδέψει στη Βιέννη για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ
Η εξέλιξη του αγώνα
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης μπήκε με διάθεση να πιέσει την Αούστρια και να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξή της όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους στο 2ο μόλις λεπτό.. Ο Γιουν έπιασα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Σηφάκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Ίδιο σκηνικό και στο 15΄ όταν ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Λιντς από πλάγια θέση, έπειτα από λάθος του Οριόλ, ενώ προέβη και σε μία ακόμη σημαντική επέμβαση στο 35ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα άλλαξε και ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δημιούργησε πολλές φάσεις και ειδικά με την είσοδο των Ρουίζ και Μενδρινού οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν στα καρέ τους την Αούστρια. Τη λύση εν τέλει έδωσε ο ποδοσφαιριστής από τη Γουατεμάλα έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κόκε και έστειλε στα ουράνια τον κόσμο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου