powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πλήγωσε την ομάδα του ο Μπρέσκα, νίκη και για τη Λάρισα

Με το δεξί ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (1-0) του Ατρομήτου και τυ Πανιωνίου αντίστοιχα. ο Μπρέσκα έδωσε τη νίκη για την ομάδα του Βόλου σοράροντας εναντίον της πρώην ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε πως επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 21 χρόνια έχοντας ως μοναδικό στόχο. Η ομάδα της Θεσσαλίας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στη Νέα Σμύρνη και επικράτησε δίκαια του Πανιωνίου με 1-0.

Από τη μεριά των γηπεδούχων το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μη τυχόν αυτή η ήττα προκαλέσει μεγαλύτερες αναταράξεις στις σχέσεις του κόσμου με τη διοίκηση γιατι όσον αφορά το αγωιστικό κομμάτι υπάρχε ακόμα χρόνος για να διορθωθεί η κατάσταση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Λάρισα επικράτησε εντός έδρας του Ατρόμήτου με 1-0 σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της στο Αλκαζάρ. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κουζέν, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο ανέτοιμος Γκέρεμι, κάτι που δείχνει πως υπάρχει ακόμα περιθώριο για πραιτέρω βελτίωση.

Βεβαίως και για την πλευρά του Ατρομήτου αυτή η ήττα δεν αλλάζει την εικόνα της ομάδας αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό σύνολο, με τον ίδιο κορμό και σίγουρα η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου