powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Premier League: Πράξη δεύτερη


Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αγγλίας, αλλά το παιχνίδι που ξεχωρίζει διεξάγεται τη Δευτέρα και πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου η Τσέλσι για πρώτη φορά φέτος θα δοκιμαστεί μακριά από το γήπεδό της και θέλει να δώσει συνέχεια στην επιβλητική νίκη της στην πρεμιέρα με 6-0. Αντίπαλός της η Γουίγκαν, η οποία έπεσε θύμα βαριάς ήττας με 0-4 από τη Μπλάκπουλ και προσπαθεί να συνέλθει. Η Γουίγκαν πέρυσι είχε ως όπλο για την καλή της πορεία τη δυνατή της έδρα αλλά αν ηττηθεί και από την Τσέλσι θα έχει ξεκινήσει με 0 στα 2  και το μέλλον θα προβλέπεται δυσοίωνο. Επομένως αναμένεται ενδιαφέρουσα μονομαχία στο Ρόμπιν Παρκ.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μπλάκπουλ. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκης με καλή εμφάνιση, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόμενοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά μακριά από το γήπεδό τους δεν έχουν άγχος  και θέλουν να αποδείξουν ως το αποτέλεσμα της πρεμιέρας δεν ήταν τυχαίο.
Την Κυριακή η Μάντσεστερ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει στο Κρέβεν Κότατζ τη Φούλαμ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θέλει να αρχίσουν από νωρίς οι απώλειες βαθμών αν και πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη έξοδο. Αντίθετα η Φούλαμ στο πρώτο φετινό παιχνίδι στην έδρα της θα επιδιώξει τη νίκη που θα της δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τη Δευτέρα η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.  Και οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη αφού στη πρεμιέρα έμειναν στην ισοπαλία κόντρα σε Τότεναμ και Άρσεναλ αντίστοιχα. Η Σίτι καλείται να επιβεβαιώσει πως μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερη αφού οι παίκτες  της θα γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Από την άλλη μεριά η Λίβερπουλ θέλει να αποδείξει πως μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και να φανεί δυνατή στη φετινή κούρσα της Premier League.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο 21-8
ΑΡΣΕΝΑΛ- ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ                        17.00          
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ- ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ           17.00
ΕΒΕΡΤΟΝ- ΓΟΥΛΒΣ                                   17.00
ΣΤΟΟΥΚ- ΤΟΤΕΝΑΜ                                         17.00
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ                    17.00
ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΤΣΕΛΣΙ                                            19.15
Κυριακή 22-8
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ                               15.30
ΦΟΥΛΑΜ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ        18.00
Δευτέρα 23-8
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ                      22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου