powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ισοπαλία ελέω... Ρέινα

 Η Λίβερπουλ έδειχνε ότι παρά το γεγονός της αποβολής του Τζο Κόουλ θα έφτανε στη νίκη αλλά ένα τραγικό λάθος του Ρέινα στο 86ο λεπτό έδωσε τον πόντο στην Άρσεναλ.
Η Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε με γκολ του Ενγκογκ στο 47 αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και ήλεγχε το ρυθμότου αγώνα. Παρ' όλα αυτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Κι ενώ η αναμέτρησησ κυλούσε σε ρηχά νερά, τα πάντα άλλαξαν στο τελευταίο δίλεπτο πριν την ανάπαυλα.
Η Λίβερπουλ κατάφερε να δημιουργήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες ενώ στο 45ο λεπτό ο Τζο Κόουλ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των "κόκκινων" αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, μία απόφαση όμως που ήταν αρκετά αυστηρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με  κεραυνό του Ενγκογκ πήραν κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ αν και είχε την αριθμητική υπεροχή δεν έδειχνε ικανή να φτάσει στην ισοφάρισει αφού εκτός από ένα σουτ του Ροζίτσκι δεν απείλησε την εστία της Λίβερπουλ.
Όλα άλλαξαν 4 λεπτά πριν το φινάλε όμως όταν μετά από σέντρα του Αρσάβιν, ο Ρέινα υπέπεσε σε τραγικό λάθος και χάρισε ουσιαστικά τον βαθμό της ισοπαλίας στους Λονδρέζους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου