powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Νίκησε τη Τζένοα, έχασε το Σισέ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Τζένοα στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη αλλά δεν μπορούν να εξαχθούν σφαλή συμπεράσματα αφού ο αγωνιστικός χώρος βρισκόταν σετραγική κατάσταση. Θύμα του έπεσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τον αγώναμε την ακριτική ομάδα.

Ενδιαφέρον παρουσίσε και η στάση του κόσμου απέναντι στη διοίκηση του Πναθηανϊκού και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη συγκεκριμένα. Πολλές φορές ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, ενώ είχαν αναρτηθεί και αρκετά πανό. Πάντως ορισμένοι μη οργανωμένοι φιλαθλοι από άλλες θύρες έδειξαν να αντιδρούν στα συνθήματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, σίγουρα δεν ήταν η πρόβα που ήλπιζε ο Νίκος Νιόπλιας αφού η κατάσταση στην οποία ήταν ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να αποδώσουν τα μέγιστα.

Γι' αυτό εξάλλου το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε στη μετριότητα αλλά οι πράσινοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36΄ μετά απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραγκούνη, το οποίο προηγουμένως είχε κερδίσει ο Λέτο.

Στην επανάληψηο Νιόπλιας αναγκάστηκε να προφυλάξει σχεδόν όλους τους παίκτες του και έτσι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να βρεί ρυθμό. Παρ΄ όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στο 2-0 με τον Πετρόπουλο, ο οποίος μαζί με τους Νίνη και Σεϊταρίδη, ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στο 2ο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου