powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δεν είναι ανίκητοι!

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Αμερική και τη Βραζιλία με τους Αμερικάνους να πετυχαίνουν την τρίτη νίκη τους. Μοιραίος για τους ηττημένους ο Φουέρτα ο οποίος αστόχησε στις βολές και δεν έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.
Παρ'  όλα αυτά,  η Βραζιλία έδειξε το δρόμο στις επόμενες ομάδες. Απέδειξε πως δεν είναι ακτύπητη η ομάδα της Αμερικής και άγγιξε μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Οι Βραζιλιάνοι αν και έχασαν διαφορά 8 πόντων και βρέθηκαν πίσω με 5, δεν έχασαν την συγκέντρωσή τους κι έδειξαν στοιχεία μεγάλης ομάδας.


Έκαναν σχεδόν τα πάντα τέλεια, κατάφεραν να περιορίσουν τους Αμερικάνους μόλις στους 70πόντους αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν μία ιστορική νίκη. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντουράντ για άλλο ένα παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ο Κέβιν Ντουράντ από τους Αμερικάνους ήταν και πάλι το πρώτο βιολί, ενώ οι Βραζιλιάνοι διατηρούσαν το προβάδισμα κυρίως χάρη στην ευστοχία τους από την περιφέρεια.

Και στο δεύτερο δεκάλεπτο η Βραζιλία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Μπαρμπόσα και Βιειρά, και  κατάφερε να φτάσει τη διαφορά και στους 8 πόντους. Οι ΗΠΑ όμως με τον Ντουράντ να παλεύει μόνος του και να έχει 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, μείωσαν στην ανάπαυλα σε 43-46.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Αμερικάνοι βελτίωσαν πολύ την άμυνά τους και σε συνάρτηση με την αστοχία από τα 6,25 οι ΗΠΑ κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ στα μέσα της περιόδου μέχρι και με 6 πότντους. Όμως η Βραζιλία απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και μείωσε σε 61-59.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι και το φινάλε χιτσκοκικό. 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, κι ενώ το σκορ ήταν στο 70-68 υπέρ των αμερικάνων, ο Φουέρτα κέρδισε φάουλ αλλά αστόχησε στην πρώτη βολή. Επομένως έχασε και τη δεύτερη επίτηδες, πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, πάσαρε στον Μπαρμπόσα, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έτσι οι ΗΠΑ έκαναν το 3 στα 3!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου