powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Θέλει δουλειά ακόμα

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό του στο Καραϊσκάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Λα Κορούνια και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι φανερό πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ του Ολυμπιακού και γι’ αυτό προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ από τη βασική ενδεκάδα απουσίαζαν παίκτες όπως οι Τοροσίδης, Ιμπαγάσα και Ριέρα που αναμένεται να αποτελέσουν κινητήριους μοχλούς του φετινού Ολυμπιακού.
Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αν και φάνηκε σε αρκετά σημεία ότι ο Ολυμπιακός προσαρμόζεται σταδιακά σε αυτό που ζητάει ο προπονητής του αφού πολλές φορές είδαμε την πίεση ψηλά αλλά και καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Λογικά τις επόμενες μέρες ο Βαλβέρδε θα καταλήξει σε ένα βασικό κορμό τον οποίο ίσως παρουσιάσει στο τελευταίο φιλικό, στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Όσο για τα μεταγραφικά, Νέμεθ και Φούστερ γεμίζουν το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» αλλά είναι περιφερειακοί επιθετικοί και δεν είναι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης. Φυσικά ο Ούγγρος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην ΑΕΚ και αποτελεί και επικοινωνιακή νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη έναν επιθετικό περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου