powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη μέρα του US Open

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του US Οpen, χωρίς να υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού τα φαβορί, τόσο σε άντρες όσο και στις γυναίκες, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Σήμερα ρίχνεται στη μάχη και ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετώπισε τον αδύναμο Νταμπούλ, του οποίο επικράτησε με 3-0 σετ εύκολα και βρήκε την ευκαιρία να χαρίσει και άφθονο θέαμα δείχνοντας πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Μάλιστα επανέλαβε και στο φετινό US Open τον απίστευτο πόντο που είχε πετύχει και πέρυσι, χτυπώντας το μπαλάκι ανάμεσα από τα πόδια του.

Και ο Άντι Ρόντικ προκρίθηκε εύκολα στον 2ο γυρο, όπου βρίσκεται και ο Σόντερλινγκ ο οποίος όμως επαιξε με τη φωτιά κόντρα σε πάικτη που βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκρικματικά, αλλά τελικά επικράτησε με 3-2.

Και στις γυναίκες, τόσο η κάτοχος του τίτλου, όσο και η Βίνους Γουίλιαμς δεν συνάντησαν δυσκολίες και πήραν εύκολες νίκες στον πρώτο γύρο.

Σήμερα ρίχνεται στη μάχη ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος στις 6 αντιμετωπίζει τον Κλερμόν και λογικά θα φτάσει στη νίκη με λίγη προσοχή αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι και καλύτερος απότον αντίπαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου